20181031105806849
20181031105826157
20181031105842936
produk
Cahaya System Coreshine Led linier
    • 30W / 40W / 60W / 35W / 50W / 70W pilihan
    • DALI / 1-10V / DIMswitch dimmable pilihan
    • seukeut / sempit / lega / banjir / datar / asimétri / ganda asimétri
    • 5/8/12 kawat trunking rail
    • terangan s «nsor, sensor microwave
    • L, T, X konektor titik
    • 160LM per watt
    • suplai darurat kaamanan sentral / diwangun> di suplai batré
    • ari / ranté / rod / permukaan dipasang / ningkatna klip
Coreshine
LED linier cahaya Leyuran

CoreShine, dékade parusahaan heubeul taun brings lampu mun hirup anjeun ku illuminating Anjeun kantor, pabrik, gudang, mall balanja, bandara, sakola jeung sajabana kalawan kualitas luhur na LED produk cahaya linier jeung solusi. Leuwih taun, urang geus innovating produk cahaya LED urang pikeun mere Anjeun lingkungan karbon low cageur kalayan pamakéan énérgi low. Sareng standar manufaktur global sarta sagala rupa ...

aplikasi
pameran

Service online Tutup

  • Sam
  • WhatsApp Online Chat!