20181031105806849
20181031105826157
20181031105842936
Products
Rigging Coreshine Led Linear
    • 30W / 40W / 60W / 35W / 50W / 70W pilihan
    • Dali / 1-10V / DIMswitch dimmable pilihan
    • cetha / panah / sudhut / banjir / warata / asimetris / pindho asimetris
    • 5/8/12 kabel trunking alur
    • Awan s «nsor, sensor gelombang mikro
    • L, T, X konektor simpul
    • 160LM saben watt
    • sumber darurat safety tengah / dibangun> sumber baterei
    • ari / chain / rod / lumahing dipasang / soyo tambah clip
Coreshine
LED Linear Lighting Solutions

CoreShine, dasawarsa perusahaan lawas taun ndadekke cahya kanggo urip dening damel padhang Panjenengan kantor, pabrik, warehouses, mal, bandara, sekolah lan sapiturute karo menehi kualitas LED produk cahya Linear lan solusi. Swara taun, kita wis ningkatake produk LED lampu kita kanggo menehi lingkungan karbon kurang sehat karo konsumsi energi kurang. Kanthi standar manufaktur global lan macem-macem ...

aplikasi
pameran

Service Online Close

  • Sam
  • Tampilan Online Chat!